Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde balık tutmak

Rüyada gölde balık tutmak

Rüyada gölde balık tutmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde balık tutmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Rüyada gölde balık tutmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, tatsızlıkların aşılacağına işaret eder.

Rüyada gölde büyük balık tutmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde elle balık tutmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl kenarında balık tutmak kazanca kavuşacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada gölde yüzen balık görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölde büyük balık görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments