Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda balık tutmak

Rüyada kuyuda balık tutmak

Rüyada kuyuda balık tutmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada kuyuda balık tutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız veya fikirlerinizi dile getirmeniz durumunda yaşam koşullarınızı geliştirebilecek düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada kuyuda balık tutmak parasının ve makamının artacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına yorulur.

Rüyada kuyudan balık tutmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kuyuda balık görmek küslerin barışacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık yakalamak işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sevgi göreceğine, kasasının daha çok para dolacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, yeni bir başlangıç yapmaya tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkarmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kuyuda adam görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments