Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden balık tutmak

Rüyada gökyüzünden balık tutmak

Rüyada gökyüzünden balık tutmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işarettir.

Rüyada gökyüzünden balık tutmak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Rüyada gökyüzünden balık tutmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan balıklar görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde balık sürüsü görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek kolay yollardan kazanacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yüzen balık görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yunus balığı görmek sorunların bu sayede aşılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments