Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağırlık kaldırmak

Rüyada ağırlık kaldırmak

Rüyada ağırlık kaldırmak yeni mallara kavuşacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, evlatlarından memnun olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağırlık kaldırmak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada ağırlık kaldırmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağırlık hissetmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada ağırlık çalışmak iş yerinde çok zarar edileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada yükseğe kaldırmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada eşya kaldırmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, daha büyük adımlar atılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaya kaldırmak daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada yerdeki kuranı kaldırmak sağlık sorunun kalmayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments