Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya kaldırmak

Rüyada kaya kaldırmak

Rüyada kaya kaldırmak karşısına iyi insanların çıkacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada kaya kaldırmak gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada kaya kaldırmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet eder.

Rüyada kayayı kaldırmak bol bol moral depolanacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasat kaldırmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etek kaldırmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada birini yukarı kaldırmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden taş kaldırmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine delalettir.

Rüyada sandık kaldırmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük taş kaldırmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, onlar tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments