Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe kaldırmak

Rüyada yükseğe kaldırmak

Rüyada yükseğe kaldırmak kazancın artacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, maddi imkânlarının azalacağına, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yükseğe kaldırmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada yükseğe kaldırmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada halıları kaldırmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek kaldırmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, verimliliğinin de artacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada birini havaya kaldırmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada kuranı yerden kaldırmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, belaya ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan kaldırmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, hayatının yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada halter kaldırmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine yorulur.

Rüyada düşen çocuğu kaldırmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments