Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağırlık çalışmak

Rüyada ağırlık çalışmak

Rüyada ağırlık çalışmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ağırlık çalışmak gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Rüyada ağırlık çalışmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kazanca ve ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada ağırlık hissetmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına işaret eder.

Rüyada ağırlık kaldırmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek işlerinin tutacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada hamur açmaya çalışmak pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada işe girmeye çalışmak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada otelde çalışmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments