Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde ağırlık hissetmek

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek gördüyseniz:

  • Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir.

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ağırlık hissetmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hem ün sahibi olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada ağırlık çalışmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağırlık kaldırmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada cin varlığı hissetmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada birinin elinin sıcaklığını hissetmek halsizleşeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koku hissetmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bereketli günler geçirileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments