Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağırlık hissetmek

Rüyada ağırlık hissetmek

Rüyada ağırlık hissetmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret eder.

Rüyada ağırlık hissetmek gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ağırlık hissetmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada üstünde ağırlık hissetmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada ağırlık çalışmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine alamet eder.

Rüyada ağırlık kaldırmak hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada bebek hissetmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak hissetmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine tabir olunur.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm acısını hissetmek iyiliğe kavuşacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments