Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya kaldırmak

Rüyada eşya kaldırmak

Rüyada eşya kaldırmak rahat bir hayata başlayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bazen fakirlik görüleceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına alamet eder.

Rüyada eşya kaldırmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Rüyada eşya kaldırmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çuval kaldırmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hasat kaldırmak kendisini korumaya alacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kaya kaldırmak kazancın daha da artacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş kaldırmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arabayı kaldırmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, güzel huylarını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halıları kaldırmak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Rüyada yükseğe kaldırmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments