Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tatlısı görmek

Rüyada balık tatlısı görmek

Rüyada balık tatlısı görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada balık tatlısı gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmek zorunda değilsiniz.

Rüyada tatlı suda balık tutmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada tatlı su balığı yemek yapılan hataların çok zarar getireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı su balıkları görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalettir.

Rüyada balık tatlısı görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada tatlı su balığı görmek sorunların hallolacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı su balık görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, açların doyacağına işaret eder.

Rüyada tatlı suda balık görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments