Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zürafa sevmek

Rüyada zürafa sevmek

Rüyada zürafa sevmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada zürafa sevmek gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada zürafa sevmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz zürafa görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada zürafaya binmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölü zürafa görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada kahve falında zürafa görmek işlerinin yoluna gireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına tabir olunur.

Rüyada zürafa kesmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada küçük zürafa görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, yeni yollara girileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak zürafa görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments