Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zürafa kesmek

Rüyada zürafa kesmek

Rüyada zürafa kesmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, neşesine kavuşacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zürafa kesmek gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada zürafa kesmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ismini herkese duyuracağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zürafa görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zürafa öldürmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde zürafa görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sağlığın da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yavru zürafa görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına yorulur.

Rüyada at ve zürafa görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada zürafa yavrusu görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zürafa yemek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments