Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük zürafa görmek

Rüyada küçük zürafa görmek

Rüyada küçük zürafa görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, daha güçlü hale geleceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kendisini keşfedeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, aradaki buzların eritileceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret eder.

Rüyada küçük zürafa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada küçük zürafa görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalettir.

Rüyada zürafa resmi görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet eder.

Rüyada zürafa yemek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zürafa ve yavrusu görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada yavru zürafa görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde zürafa görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, yeni bir araba satın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada zürafaya binmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada zürafa kesmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments