Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü zürafa görmek

Rüyada ölü zürafa görmek

Rüyada ölü zürafa görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada ölü zürafa gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Rüyada ölü zürafa görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, parasal krizler yaşanacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde zürafa görmek şansın ve bahtının da açılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada zürafa kesmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zürafa ve yavrusu görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz zürafa görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zürafa yemek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Rüyada zürafadan kaçmak kısmetinin kendinden yana olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada zürafa sevmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments