Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz zürafa görmek

Rüyada beyaz zürafa görmek

Rüyada beyaz zürafa görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz zürafa gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açık görüşlülükle ifade etmeniz destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz zürafa görmek hayatının kolaylaşacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işarettir.

Rüyada yavru zürafa görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kahve falında zürafa görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zürafa kesmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zürafa yavrusu görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zürafa öldürmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada zürafa yemek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zürafa ve yavrusu görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments