Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve falında zürafa görmek

Rüyada kahve falında zürafa görmek

Rüyada kahve falında zürafa görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında zürafa gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Rüyada kahve falında zürafa görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada zürafa yemek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Rüyada zürafa sevmek alınan borçların ödenemeyeceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü zürafa görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, onu cesaretlendireceğine, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zürafaya binmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zürafa yavrusu görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalettir.

Rüyada zürafa görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, iş sahibi olunacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zürafadan kaçmak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments