Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zürafaya binmek

Rüyada zürafaya binmek

Rüyada zürafaya binmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada zürafaya binmek gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Rüyada zürafaya binmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada oyuncak zürafa görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada kahve falında zürafa görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, fikirlerinin çatışacağına delalet eder.

Rüyada zürafa yavrusu görmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü zürafa görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, talihin yüzlerine güleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zürafadan kaçmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bereketinin artacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Rüyada zürafa resmi görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada zürafa yemek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments