Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zürafa beslemek

Rüyada zürafa beslemek

Rüyada zürafa beslemek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zürafa beslemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada zürafa beslemek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına işaret eder.

Rüyada zürafa ve yavrusu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine işaret eder.

Rüyada zürafa sevmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Rüyada zürafa görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük zürafa görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü zürafa görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Rüyada zürafadan kaçmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yeşil zürafa görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments