Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zürafadan kaçmak

Rüyada zürafadan kaçmak

Rüyada zürafadan kaçmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada zürafadan kaçmak gördüyseniz:

  • Yatırımsal fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada zürafadan kaçmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü zürafa görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, o masumların bedduasını alacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru zürafa görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zürafa sevmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada zürafa beslemek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zürafa ve yavrusu görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada zürafa öldürmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada zürafa kesmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments