Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zürafa görmek

Rüyada yeşil zürafa görmek

Rüyada yeşil zürafa görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zürafa gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Rüyada yeşil zürafa görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, mutlulukların yarım kalacağına işaret eder.

Rüyada zürafa beslemek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalettir.

Rüyada zürafa yemek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada zürafa ve yavrusu görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada küçük zürafa görmek edilen duaların kabul edileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayatının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada at ve zürafa görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Rüyada denizde zürafa görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zürafa sevmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments