Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zürafa görmek

Rüyada zürafa görmek

Rüyada zürafa görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, patron koltuğunda oturacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, ona göre davranacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada zürafa gördüyseniz:

  • Planlarınıza katılımda veya katkıda bulunabilecek kişileri düşünmeden önce ödenebilecek bedeli iyi hesaplamalısınız.

Rüyada zürafa görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada zürafa yemek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine inanılır.

Rüyada denizde zürafa görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada zürafa öldürmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet eder.

Rüyada zürafaya binmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, prestij kazanılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak zürafa görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada zürafa kesmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Rüyada zürafa beslemek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments