Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt ve yakut görmek

Rüyada zümrüt ve yakut görmek

Rüyada zümrüt ve yakut görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zümrüt ve yakut gördüyseniz:

  • İş birliği içine girmek, birlikte hareket etmek veya destek almak istediğiniz kişiler belli konularda ilerlemenize yardım etmekten keyif duyabilirler.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yakut zümrüt görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada yakut yüzük takmak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada yakut takmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakut taşı görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada yakut küpe takmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yakut bilezik görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sorunlarının birken beş olacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmas yakut görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments