Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas yakut görmek

Rüyada elmas yakut görmek

Rüyada elmas yakut görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalettir.

Rüyada elmas yakut gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada yakut elmas görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmas yakut görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakut zümrüt görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakut takmak mallarının ve parasının çoğalacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yakut bilezik görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada yakut taşı görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakut yüzük görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek sorunlarının sürekli artacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments