Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut takmak

Rüyada yakut takmak

Rüyada yakut takmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, işlerin yolunda gideceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakut takmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Rüyada yakut küpe takmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işaret eder.

Rüyada yakut takmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yakut kolye takmak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yakut yüzük takmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada elmas yakut görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yakut gerdanlık görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yakut görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yakut elmas görmek eskisinden de iyi olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments