Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut yüzük takmak

Rüyada yakut yüzük takmak

Rüyada yakut yüzük takmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, elindekileri kaybedeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yakut yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Rüyada yakut yüzük takmak malların çoğalacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, düşmanlarını kaybetmeye inanılır.

Rüyada yakut takmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakut kolye takmak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kazancın yetmez olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yakut küpe takmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakut yüzük görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, güzel bir iş fırsatına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı yakut görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yakut görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments