Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut zümrüt görmek

Rüyada yakut zümrüt görmek

Rüyada yakut zümrüt görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, işlerinizin bozulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakut zümrüt gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek ana baba dualarının alınacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakut zümrüt görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yakut yüzük görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işarettir.

Rüyada elmas yakut görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yakut görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına inanılır.

Rüyada yakut yüzük takmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada yakut elmas görmek kişinin şifa bulacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yakut gerdanlık görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments