Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakut taşı görmek

Rüyada yakut taşı görmek

Rüyada yakut taşı görmek satışların düşeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işarettir.

Rüyada yakut taşı gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yakut taşı görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakut taş görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı yakut görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalet eder.

Rüyada elmas yakut görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt ve yakut görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakut görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakut elmas görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakut küpe takmak kuş gibi hafifleyeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments