Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaret suyu içmek

Rüyada ziyaret suyu içmek

Rüyada ziyaret suyu içmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına yorulmaktadır.

Rüyada ziyaret suyu içmek gördüyseniz:

  • Pratik olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ziyaretten su içmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine tabir olunur.

Rüyada ziyaret suyu içmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Rüyada ziyaret suyu görmek hayallerinin suya düşeceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işarettir.

Rüyada kabak suyu içmek fırsatların istenmeden harcanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada anne elinden su içmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret eder.

Rüyada şifalı su içmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oluktan su içmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada kekik suyu içmek daima önüne bakacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments