Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak suyu içmek

Rüyada kabak suyu içmek

Rüyada kabak suyu içmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına tabir olunur.

Rüyada kabak suyu içmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Rüyada kabak suyu içmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kabağı görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, iyilik ve hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada su kabak görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, parasının her zaman bereketli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, zor günler geçireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nil nehrinden su içmek maddi açıdan dibe vurulacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin suyunu içmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada dereden su içmek bir sebeple çok zarar göreceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sabunlu su içmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments