Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaret suyu görmek

Rüyada ziyaret suyu görmek

Rüyada ziyaret suyu görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hastalıkların iyileşeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalettir.

Rüyada ziyaret suyu gördüyseniz:

  • Kendi kendinizle tartışmanıza neden olabilecek önerilerden uzak durun.

Rüyada ziyaretten su içmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada ziyaret suyu içmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada ziyaret suyu görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatır ziyareti yapmak mutlulukların yarım kalacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaş ziyaret etmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, belki ölümler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezara ziyarete gitmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalettir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek geçim derdine düşeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ticarette başarılı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments