Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayarak yürümek

Rüyada zıplayarak yürümek

Rüyada zıplayarak yürümek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, alkış alacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, enerjisini toplayacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayarak yürümek gördüyseniz:

  • Size iyi davranmayan kişiler olabilir.

Rüyada zıplayarak yürümek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayarak kaçmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada zıplayan kedi görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına inanılır.

Rüyada zıplayan pire görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada zıplayan akrep görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments