Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, borç batağına düşeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, çalışıyorsa terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yeni bağlantılar kurmanız gerekiyor.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada zıplayarak gitmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan akrep görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada zıplayarak yükselmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıplayan top görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına inanılır.

Rüyada zıplayarak yürümek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalet eder.

Rüyada suda zıplayan balık görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, bunun farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıplayan bebek görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments