Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayarak yükselmek

Rüyada zıplayarak yükselmek

Rüyada zıplayarak yükselmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, geçecek güzel bir ömre, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayarak yükselmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Rüyada zıplayarak yükselmek hayallerinin gerçek olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayarak kaçmak mal kaybına uğrayacağına, borçların artacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan kanguru görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, keyifli günler geçireceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan kedi görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan birini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments