Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan kanguru görmek

Rüyada zıplayan kanguru görmek

Rüyada zıplayan kanguru görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan kanguru gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konuları, ekonomik durumunuzu, duygusal ilişkilerinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda pek çok seçeneğiniz olabilir.

Rüyada zıplayan kanguru görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kangurudan kaçmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kangurunun kovaladığını görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kanguru öldürmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kanguru görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet eder.

Rüyada kanguru eti görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanguru yavrusu görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kanguru kovalamak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments