Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan yılan görmek

Rüyada zıplayan yılan görmek

Rüyada zıplayan yılan görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayattan daha zevk alacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, endişelerini silip atacağına, zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan yılan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada zıplayan yılan görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek tüm keyfinin kaçacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada zıplayan kedi görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayarak kaçmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada zıplayan maymun görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments