Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır yorgan görmek

Rüyada ağır yorgan görmek

Rüyada ağır yorgan görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, mutsuz ve hasta olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yeni bir ortama gireceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalettir.

Rüyada ağır yorgan gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada ağır yorgan görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır bebek taşımak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çekilen acıların unutulacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çok ağır bebek görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok güzel günler görüleceğine, dertlerinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır bavul taşımak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, dünya malı edineceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına yorulur.

Rüyada ağır basmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır yük görmek çok mutlu olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Rüyada ağır hastalandığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments