Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır bebek taşımak

Rüyada ağır bebek taşımak

Rüyada ağır bebek taşımak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağır bebek taşımak gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Rüyada ağır bebek taşımak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, bunu şeref sayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine yorulur.

Rüyada ağır yük taşımak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, alım gücünün artmasına alamet eder.

Rüyada ağır valiz taşımak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ağır çanta taşımak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kredi çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulur.

Rüyada ağır çuval taşımak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ağır bavul taşımak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına inanılır.

Rüyada ağır bir şey taşımak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments