Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır yük görmek

Rüyada ağır yük görmek

Rüyada ağır yük görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada ağır yük gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada ağır yük görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sonuçtan memnun kalacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet eder.

Rüyada ağır yük taşımak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşımak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, saygı göreceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada ağır taş kaldırmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendini ağır hasta görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments