Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır bavul taşımak

Rüyada ağır bavul taşımak

Rüyada ağır bavul taşımak ele geçen kazancın azalacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, rahat bir işe girileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına tabir olunur.

Rüyada ağır bavul taşımak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri veya bazı engeller yaşanabilir.

Rüyada ağır bavul taşımak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır bir şey taşımak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ağır valiz taşımak yokluğun biteceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sürekli tartışacağına inanılır.

Rüyada ağır çuval taşımak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağır bebek taşımak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada ağır çanta taşımak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır yük taşımak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments