Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ağır bebek görmek

Rüyada çok ağır bebek görmek

Rüyada çok ağır bebek görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada çok ağır bebek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Rüyada çok ağır bebek görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağır bebek taşımak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, huzurlu, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada annesini ağır hasta görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kendini ağır hasta görmek ferahlık veren sözler duymaya, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağır çuval taşımak başarısının düşeceğine, makam ve rütbe edineceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır hareket etmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, istediği herşeye sahip olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments