Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır hastalandığını görmek

Rüyada ağır hastalandığını görmek

Rüyada ağır hastalandığını görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işarettir.

Rüyada ağır hastalandığını gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada kendini ağır hasta görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Rüyada ağır hastalandığını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sorunları başarıyla çözmeye, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, büyük başarılara imza atacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulur.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet eder.

Rüyada ağır hasta birini görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada annesini ağır hasta görmek büyük tartışmaların yapılacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments