Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır basmak

Rüyada ağır basmak

Rüyada ağır basmak sorunların ve dertlerin biteceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır basmak gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada ağır basmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşımak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, eşlerin boşanacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır yük görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalettir.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ağır yorgan görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada ağır yük taşımak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çok ağır bebek görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments