Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin yaprakları görmek

Rüyada zeytin yaprakları görmek

Rüyada zeytin yaprakları görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, küslükleri bitireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin yaprakları gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Rüyada zeytin yaprağı yemek kariyerinin yükseleceğine, umutlarının biteceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada zeytin yaprakları görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, konfor içinde yaşayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak spor yapmaya başlanılacağına, işlerinin çok açılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin yaprağı görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erik yaprağı görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments