Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik yaprağı görmek

Rüyada erik yaprağı görmek

Rüyada erik yaprağı görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, alım gücünün artacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, işlerinin kapanacağına delalettir.

Rüyada erik yaprağı gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada erik yaprağı görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi yaprak görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada menekşe yaprağı görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil asma yaprağı görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, inancının eksileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına inanılır.

Rüyada yemiş yaprağı görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada gül yaprağı dökmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, sevilen bir dostun geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet eder.

Rüyada sararmış yaprak görmek büyük bir başarının elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, aile içinde saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments