Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin yaprağı görmek

Rüyada zeytin yaprağı görmek

Rüyada zeytin yaprağı görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına inanılır.

Rüyada zeytin yaprağı gördüyseniz:

  • İnsanlar sizin gibi düşünmeseler bile, siz kendinizi açıkça ifade ettiniz.

Rüyada zeytin yaprakları görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin yaprağı görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine alamet eder.

Rüyada zeytin yaprağı yemek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yaprak sarma yapmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işarettir.

Rüyada solmuş yaprak görmek esenliğe kavuşulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yaprak toplamak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments