Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin yaprağı toplamak

Rüyada zeytin yaprağı toplamak

Rüyada zeytin yaprağı toplamak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada zeytin yaprağı görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Rüyada zeytin yaprakları görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunsuz geçeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin yaprağı yemek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kuru yaprak toplamak sevip saydığı bir birey olunacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada dut yaprağı toplamak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Rüyada ayva yaprağı toplamak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada yaprak topladıgını görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments