Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin tarlası görmek

Rüyada zeytin tarlası görmek

Rüyada zeytin tarlası görmek anne baba duasının alınacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin tarlası gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada zeytin ağacı tarlası görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada zeytin tarlası görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah zeytin toplamak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada bozulmuş zeytin görmek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yüzlerin asılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytinyağ almak mutluluk gözyaşı dökeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada zeytin dalı kırmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada kara zeytin görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments