Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinyağ almak

Rüyada zeytinyağ almak

Rüyada zeytinyağ almak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, dinde bilginleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada zeytinyağ almak gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Rüyada zeytinyağ almak gelmek istediği noktalara geleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulur.

Rüyada kahverengi zeytin görmek iyi halinin kalmayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına delalettir.

Rüyada kurtlu zeytin yemek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinden zeytin almak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağlı ekmek yemek makamını kaybedeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, rahat nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments