Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına yorulur.

Rüyada kurtlu siyah zeytin gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu zeytin yemek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bilgilerle donanacağına delalet eder.

Rüyada zeytin içinde kurt görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerinin azalacağına, gururlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu zeytin görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada zeytinin içinde kurt görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış zeytin görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalettir.

Rüyada zeytin kurdu görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
candan

rüyamda markette alışveriş yaptığımı gördüm. Sonra eve geliyorum Mutfakta poşetleri boşaltıyorum. Siyah zeytin almışım kaba döküyorum hepsini. Bir bakıyorum zeytinler kurtlanmış. zeytinlerin üzerinde beyaz kurtlar yürüyor. bütün zeytinleri çöpe atıyorum. Bu sefer kurtlar çöpün içinden çıkıp yerde yürümeye başladılar